Om oss

TRADISJON SIDEN 1916

Frisørgrossisten har over 100 års erfaring og tradisjoner med hårpleie av kvinner og menn i det nordiske markedet.

Det hele begynner med Anna Nilsens Frisørsalong i 1916 på Grünerløkka i Oslo sentrum. Frisørfaget og kunsten konsoliderer seg i familien, og salongen tas over av datteren Grethe Henriksen i 1956. På begynnelsen av 70-tallet etablerer sønnen Finn-Erik Henriksen og kollega Gunnar Berge Norges første frisørakademi, hvor de setter nye standarder og bestepraksis hvor hvordan drive en frisørsalong.

Utover 80-tallet åpnes det flere Finn & Gunnar salonger i Oslo og det er en historisk merkedag når nordens største frisørsalong, på 300 m2, åpnes i Bogstadveien. Som en konsekvens av vekst og øket volum, iverksettes egenproduksjon av hårpleieprodukter som brukes i egne salonger og som selges til andre salonger. På 90-tallet blir det en endring på eiersiden, sønnen Bernt Erik Henriksen overtar ledelsen og etablerer Frisørgrossisten, og det besluttes å fokusere virksomheten på salg av egenproduserte og importerte hårpleieprodukter og rekvisita til frisørsalonger over hele landet.

I dag fremstår Frisørgrossisten som en totalleverandør til salonger i Norge og har i tillegg vokst seg inn i det øvrige nordiske markedet med ledende hårpleieprodukter som F&G Organics, Tints of Nature og Organic Colour Systems.

Med nærhet, etikk og bærekraft som grunnpilarer fortsetter vi reisen videre, sammen med alle dere.